За нас

Ние сме млад и иновативен екип, водени от амбицията и желанието да предлагаме висококачествени продукти и услуги.

laptop the academy

Нашите ценности

Лоялно и честно отношение към клиента

Стремеж към промяна

Позитивно мислене

Професионализъм във всяко наше начинание

Непрестанно да се учим и да се самоусъвършенстваме

Работата ни е съсредоточена в няколко основни области:

– Обучение
– Тестови център
– Счетоводни, данъчни, финансови консултантски услуги
– Кариерно развитие, ориентиране и консултиране
– Консултантски услуги „ВИЕНА“
– Превод и легализация
 

Какво ни прави различни:

Отнасяме се към клиентите ни така, както и към всеки наш служител – честно, коректно и уважително.
Успехът ни се дължи на спазване на най-високи етични принципи и отдаденост от страна на нашия екип.
Нашата визия за бъдещето е да продължаваме да развиваме и разширяваме дейността си на международно ниво, чрез същата тази упорита работа и лоялност на нашите колеги.

Информация:

Академията се е ангажирала с прилагането на добри практики, идеи и стандарти извличайки информация от европейски източници, асоциации, общности и организации – School Education Gateway -The community for schools in Europe; The European Institute of Innovation & Technology (EIT);  European alliance for apprenticeships (eafa);  Cedefop — Европейски център за развитие на професионалното обучение; EPALE Electronic Platform for Adult Learning in Europe;  Enterprise Europe Network Ireland;Nutanix и The ICNL Alliance. 

 

 

Искаш да практикуваш своя любим език и да намериш правилното място за работа? Защо не съчетаеш и двете с TELUS International Bulgaria! Свържи се с нас!

С екип от над 3700 души в София и Пловдив, TELUS International Bulgaria е най-големият работодател в Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България и компания, която предоставя страхотни кариерни възможности за хора, владеещи чужди езици на високо ниво. Ние се занимаваме с обслужване на клиенти на над 50 езика в глобален мащаб, като наши клиенти са големи международни компании в сфери като гейминг, финанси, социални медии, здравеопазване, хотелиерство и туризъм, финтех и други.

 

 

„Не компаниите движат света напред, правят го хората.“

Именно това лежи в основата на нашето партньорство с Siemens България. Светът непрекъснато се променя и ние винаги мислим какво предстои. Желаете да помогнете в създаването на технологиите и иновациите на утрешния ден, владеете чужд език, притежавате компютърна грамотност? Ако отговора е ДА, завършвайки обучението си при нас в подходяща програма, ще Ви предложим нова кариерна възможност в едни от водещите бизнес направления – Технически експерти и инженери; IT сектор;  Order management, Accounting и Buyers.

 

Новите възможности за работа започват тук, с партньорството ни с HRS Bulgaria. Всички ние вярваме, че най-голямото предизвикателство е съчетаването на талантливи хора със забележителни бизнес проекти. Ние ви мотивираме и помагаме в подобряването на личните ви умения, знания и качества, а благодарение на HRS Bulgaria ще превърнете професионалните си цели в реалност.

 

Възползвайте се от нашата програма за сътрудничество с Колеж „Света Ариадна“, ако желаете да продължите своето професионално образование в областта на туризма, маркетинг, информатика и моден дизайн, или икономика и мениджмънт придобивайки колежанска диплома с право на упражняване професията след втората година. Желаете бакалавърска степен, може да получите и нея след още 2 години в записване на специалност в един от партньорските университетите на колежа.

Получавате 100% признаване на преминалия към нас курс на обучение и съответните предмети след издаване на приложение към сертификата ви от наша страна.

Услуги

Курсове дистанционно обучение

THE ACADEMY – Учене със собствен ритъм, навсякъде и по всяко време… Дистанционното обучение е обучение със собствен ритъм, при което се използват новите мултимедийни технологии за обучение. Използването на интернет подобрява качеството на обучението, като улеснява достъпа до ресурси и услуги и сътрудничеството и комуникациите от разстояние. Чрез звук, графики и интерактивност електронното обучение предлага на учащия многосетивно преживяване, което позволява по-добро разбиране и запаметяване на знания.

Умения

Изградете у себе си нужните умения, които да Ви съпътстват успешно въввсяко Ваше начинание.

Знания

Придобивайте нови знания всекиги използвайте за постиганетона Вашите цели.

Самообучение

Достигнете нови върхове във Вашетолично и професионално развитие.

Опит

Натрупайте ценен опит от различнитевидове и ситуации, който неизменнода Ви служи за в бъдеще.

Амбиция

Създайте своето желание за успех, което да Ви държи упорити и целеустременипрез продължителността на Вашата кариера.

Нашите партньори и каузи, които подкрепяме: