"Два дни след завършването ми аз вече получих предложение за интервю, което мина успешно и вече заемам нова длъжност." - историята на Силвия Евтимова

Силвия Евтимова e един от нашите успешни курсисти, които доказват, че учението продължава цял живот, а успехът е крайният резултат. Силвия отдели малко от свободното си време за да споделия своя път през Академията. Повече в следващото интервю.

Представи се пред нас.

Силвия Евтимова, средно образование, счетоводител София.

Как започна историята ти с Академията?

Като всички останали, Ви открих през интернет търсачка, за което съм благодарна. Търсих курс по счетоводство и открих идеалният за моите нужди.

Кое е най-важното, което цялостната програма остави в теб като впечатление?

Този курс ми предостави знания, които бях сигурна, че никога няма да мога да придобия само с един курс, та коя съм аз, повечето учат в Университет за да станат счетоводители, но ето аз успях и съм живото доказателство.

Какви са впечатленията ти от курса на обучение?

Курсът започна с най-важната тематика свързана със счетоводството, и стъпка по стъпка се качих по стълбичката. Имаше достатъчно учебен материал, и също така допълнителен модул, който на мен лично много ми помогна.

Какво се промени за теб, след като започна обучението си при нас?

Освен новите знания, които придобих по време на обучението, имах и пълното съдействие и подкрепа на екипа от Академията. Благодаря им за търпението. Помогна ми това, че те имат програма, с която помагат за намирането на нова и перспективна работа. Два дни след завършването ми аз вече получих предложение за интервю, което мина успешно и вече заемам нова длъжност.

Какъв съвет би отправил към бъдещите курсисти на Академията?

Не се замисляйте, срещу ниска такса получавате ЗНАНИЯ, които ще използвате във всеки един етап на живота си. А на Академията ще пожелая здраве, успехи и никога да не свалят усмивката от лицето си, дори и да попадат на недоброжелатели понякога.Единственият обучителен център в страната, който освен достъпните цени, съдейства за намирането на работа, без да иска нещо в замяна, правят го с голямо желание и мотивацията им за подкрепа е безгранична. Благодаря Ви за всичко, сигурна съм, че бъдещите курсисти ще открият това, което търсят. ОБИЧАМ ВИ!