"Благодарение на програмата им за кариерно развитие, в момента заемам ръководна позиция." - интервю с Пенка Димитрова

Пенка Димитрова е изключително амбициозна и доказва, че всичко е възможно, стига да имаш смелостта да направиш първата крачка. Ето какво сподели за Академията в своето интервю.

Представи се пред нас.

Пенка Димитрова, икономическо образование, Управител София.

Как започна историята ти с Академията?

Историята започна търсейки курсове с които да се преквалифицирам, открих ги в Академията. Не се замислих, и записах няколко на куп и не съжалявам.

Кое е най-важното, което цялостната програма остави в теб като впечатление?

Усвоих нови знания и умения, станах по-сигурна и амбицирана.

Какви са впечатленията ти от курса на обучение?

И в 3-те курса на обучение, открих важните неща за моята професия. Научих се как да управлявам и мотивирам екип, как да работя със счетоводни и финансови документи, как да разпределям времето си, как да се грижа за менталното си здраве има още много как…

Какво се промени за теб, след като започна обучението си при нас?

Промени се всичко, като казвам всичко, наистина е така. Бях на мнение, че хората на моята възраст вече нямат шанс за развитие, както в личен, така и професионален план. Да, но съм грешала. Тези млади свежарки от Академията доказах, че греша. Освен знанията, уменията и сертификатите, получих и подкрепа за професионално развитие. Благодарение на програмата им за кариерно развитие, в момента заемам ръководна позиция.

Какъв съвет би отправил към бъдещите курсисти на Академията?

Няма да ги убеждавам в нищо, всеки сам си преценя, но бих казала, че тук освен знания, ще намерят добродушно отношение и съдействие за всичко, което ги вълнува и интересува.