Онлайн комуникации и социални мрежи

Онлайн комуникации и социални мрежи

Интересна ли ви е PR сферата и по-точно темата за комуникациите в социалните мрежи и медии? Усвоете знания и умения за създаване на онлайн съдържание, поддържане на корпоративна репутация в мрежата и адекватна комуникация в социалните мрежи с този курс от The Academy!

Повече за курса:

Курсът разглежда същността на PR 2.0 и социалните мрежи: Facebook, LinkedIn и Twitter, както и основни онлайн комуникационни канали (медии). В детайли се представят основни характеристики и практическите подходи за използването на социалните медии в провеждането на онлайн комуникационни кампании. Курсистите усвояват инструментите за проучване и оценка на комуникационните дейности, които се използват в практиката.

В края на обучението ще:
– Познавате характеристиките на основните мрежи и медии;
– Създавате основни видове онлайн съдържание;
– Планирате кампания за социална медия.

Курсът се състои от слайдове и модули, с разработени 14 лекции под формата на word и pdf, интерактивни презентации ppt, аудио и видео материали плюс допълнителен модул с полезна информация, извън задължителните теми.

Част от темите, които обхваща курса на обучение са: Интернет като комуникационна среда; Подкаст и видеокаст; Блог; Корпоративен сайт; Измерване и оценка; Създаване на SEO съдържание, Работа във Фейсбук, Туитър и други социални мрежи и още.

След успешно приключване на курса се издава сертификат доказващ вашите знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение.

close

-10%

за избрани курсове

Регистрирайте се, за да получите вашата ексклузивна отстъпка и бъдете в крак с нашите най-нови оферти!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Попитайте ни за курсовете с отстъпка!

This Post Has One Comment

Вашият коментар