Електронна търговия

Желаете да придобиете нови умения в сферата на електронната търговия, да разкриете интересни възможности за планиране и развиване онлайн бизнес? Академията има точното предложение за вас!

Електронната търговия се развива с бурни темпове. В курса по eлектронна търговия (E-commerce) ще научите как да планирате, анализирате и развивате онлайн бизнес. Сред темите са: като акцент на обучението ще попаднат дори и най-дребните детайли на дизайна, ползваемостта, маркетинга и рекламата. Ще получите солидни знания за създаването, менажирането и развитието на онлайн бизнес, независимо дали той се занимава с продажба на продукти или услуги.
По време на това обучение ще преминете през целия процес от валидиране на идея, през вкарването ѝ в подходящ бизнес модел и изграждане на умения за продажба, както и опознаване на основните технически средства за достигане до потенциални клиенти.

Какво ще научите?

✓ Термини в електронната търговия
✓ Изграждане и поддръжка на уеб сайт
✓ Социалните мрежи и маркетинг
✓ Електронна търговия чрез FOREX
✓ Моделът „Грижа за клиента“
✓ Базови архитектурни елементи
✓ Бизнес сайта и стратегии за привличане на нови клиенти
✓ Глобални аспекти на електронната търговия и други интересни

Този курс включва:
  • Подходящ за начинаещи
  • Не се изисква предишен опит
  • Изисква се компютър или телефон

Отзиви от клиенти

Mitka
Прочетете повече
Много добре структуриран учебен материал. Поднесен увлекателно и разбираемо особено за хора като мен, които имат бегли познания по психология. Благодаря и Успехи!
Роберта
Прочетете повече
Добре конструиран и поднесен материал. Препоръчвам!
Предишна
Следваща
Този курс включва:
Този курс включва: