Курсове по психология

„За оздравяването на душата никога не е нито прекалено рано, нито прекалено късно”.

Епикур

Човешкият ум е сложен и загадъчен, той работи по начини, които ние просто разбираме. Разбирането на това как хората се държат при определени условия ни помага да знаем как да се отнасяме по-добре с тях. Можете да предприемете такива психологически изследвания от комфорта на вашия дом чрез онлайн курсове по психология със сертификати. 

Съвременната психология е една от частните/емпирични науки за човека и средата, която го заобикаля – в нейната вярност на обективните изследвания е силата на нейната приложност. Заедно с това тя не е наука просто за обект от света, защото душата, психиката, съзнанието са онова начало в човека, оня събирателен фокус спрямо света, който във всеки един миг от живото съществуване му придава смисъла, ценността, целта и насоката на дейност откъм човека… и тъкмо така бива изявена човешката субектност. Човекът е субект на опита си, затова и преживяването му не е чисто и просто предметно съществуване, а и търсене на мотиви за приспособяване и творчество, борба за целесъобразност, обществено и лично усъвършенстване. В изучаването и опознаването на този сложен душевен и духовен пласт от човешкото битие безспорно психологията ни помага както никоя друга наука, и хората, особено младите, усещат нейната откривателска привлекателност, скритата мощ на нейните усилия да докосне недокоснатото в човека, да освободи неподозираните сили на субекта в него, и така да го тласне към все по-успешно справяне с предизвикателствата на света, в който живеем.

Умения

Изградете у себе си нужните умения, които да Ви съпътстват успешно във всяко Ваше начинание.

Знания

Придобивайте нови знания ги използвайте за постигането на Вашите цели.

Самообучение

Достигнете нови върхове във Вашето лично и професионално развитие.

Опит

Натрупайте ценен опит от различните видове ситуации, който неизменно да Ви служaт за в бъдеще.

Амбиция

Създайте своето желание за успех, което да Ви държи упорити и целеустремени през продължителността на Вашата кариера.

ЛЕСНИ СТЪПКИ ЗА ИЗРАСТВАНЕТО ВИ

first the academy

Избери курс

Независимо дали сте студент, притежавате бизнес, можете да изберете подходящите за Вас уроци.

Запиши се

Регистрирай се напълно безплатно. Гледайте навсякъде по всяко време, следвайки уникален учебен план.

start-learning-the-academy

Започни обучението

Достигнете нови върхове във Вашето лично и професионално развитие. Следете развитието си и вземете сертификат за положително преминато обучение.

НАШИТЕ КУРСОВЕ

ФОРМА ЗА ЗАПИСВАНЕ И ЗАПИТВАНЕ

Обадете ни се, пишете ни или почукайте на вратата ни

Академията