ПОЛЕЗНОКак протича обучението

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Никога не е било по-лесно да учите!

Нашите онлайн курсове предлагат удобен начин да подобрите своите знания и умения, без лектор, без посещение на учебния център. Всичко, от което се нуждаете, е интернет връзка и можете да започнете да учите веднага. Без значение дали сте вкъщи, в офиса или на път, няма никакво ограничение за това кога и къде да започнете да учите. Не губете време - влезте в нашия свят на знанията днес!
ИЗБЕРИ КУРС
ЗАПИШИ СЕ
ПРЕМИНИ ОБУЧЕНИЕТО
ПОЛУЧИ СЕРТИФИКАТ
https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/mega-creator-1-e1681032750803.png?fit=1200%2C800&ssl=1
Каква е продължителността на курса на обучение?

Ние ценим гъвкавостта и индивидуалния подход към обучението. Поради тази причина предлагаме различни варианти за продължителност на курсовете, давайки ви свободата да изберете най-подходящия за вас период. Можете да се запишете за курс с продължителност от 1, 2, 3, 6 или 12 месеца, като всеки избор предоставя пълен достъп до същия висококачествен учебен материал. Това означава, че независимо от избраната продължителност, ще получите пълноценно и обогатяващо образование. Нашата цел е да осигурим максимална гъвкавост, така че вие да може да започнете своето обучение в удобно за вас време и темпо.

Педагогическите програми са с 2-месечен период на достъп до образователните ресурси.

Колко време продължава достъпът до курса?

Продължителността на вашите права за достъп до курсовото съдържание зависи от закупения пакет. Например, ако изберете пакет за два месеца, ще имате пълен и неограничен достъп до всички учебни материали и ресурси на избрания курс за период от два месеца след датата на закупуване. Веднага след изтичането на този период, вашият достъп до курса ще бъде автоматично преустановен.

Ако пожелаете да продължите обучението си и след този период, имате възможността да подновите достъпа си чрез закупуване на нов пакет.

Как да заплатя избрания курс?

Изберете желания курс и период на продължителност, след което използвайте удобния метод за плащане, който най-много ви удовлетворява – дебитна/кредитна карта, EasyPay, банков превод, или отложено плащане NewPay. Онлайн заплащането ви дава възможност да започнете курса веднага и да се фокусирате изцяло върху вашето обучение.

Изпита присъствен ли е?

Изпитът е напълно онлайн и можете да го изпълните дистанционно. Той включва от 10 до 15 затворени въпроса, в зависимост от програмата на обучението, и предоставя 3 опита, като за всеки опит имате на разположение 60-70 минути. Тестът се отключва автоматично след успешно преминаване на всички задължителни уроци. За успешното завършване на курса са необходими 70 или повече точки от изпита.

Вече имам профил в платформата за обучение, а сега?

За да влезете в платформата, можете да посетите адреса http://education-academy.eu/. Освен това, има и алтернативен начин за достъп чрез нашия уебсайт https://academy-bg.com/ в секцията ‘Вход за курсисти’. Обучението е организирано в модули и тематични уроци, а също така предоставяме и допълнителен модул с незадължителна информация и литература за четене.

Ще получа ли сертификат и удостоверение?

След успешното завършване на курса ще имате възможност да генерирате електронен сертификат и свързано с него удостоверение. Те ще бъдат налични незабавно след завършване на финалния тест и можете да ги изтеглите, отпечатате или споделите електронно. Този сертификат ще ви предостави допълнителна акредитация и ще ви помогне да подобрите професионалните си възможности.

Имам друг въпрос?

Ще се радваме да Ви помогнем с въпроси, които може да имате. Преди да ни пишете, може да проверите нашата страница с Често задавани въпроси. Ако все още не сте намерили отговора, свържете се с нас на info@academy-bg.com или на телефон 0885 30 00 35. Ние сме тук, за да Ви помогнем във всеки един момент!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Контакти
офиси Варна и София, България
+359 885 3000 35
info@academy-bg.com
Понеделник-Петък: 09 - 18 Събота: 10 - 15 часа
Trustpilot
Бюлетин
Абонирайте се и получавайте вдъхновяващи образователни предложения!  Европейска Академия за Психология и Приложни Наукие регистрирана като Търговска марка ®. Всички права запазени!

  Всички права запазени © 2020 Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Сайтът е собственост на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки ЕООД. Всички материали на този сайт, включително текст, графики, лога, аудио и видео файлове, са защитени от авторски права и могат да бъдат използвани само с писменото съгласие на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Европейска Академия за Психология и Приложни Науки®  е регистрирана като търговска марка.

  Представяме ви най-новият курс на обучение!

  'Лечение и приложение на цветните есенции на д-р Бах - ПЪРВО НИВО'

  Най-новият курс
  1
  error: Content is protected !!