ТУК ЩЕ НАМЕРИТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗАЧесто задаваните въпроси

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ще се радваме да Ви помогнем с въпроси, които може да имате.

Преди да ни пишете, може да проверите често задаваните въпроси. Ако все още не сте намерили отговора, свържете се с нас на info@academy-bg.com или на телефон 0885 30 00 35. Ние сме тук, за да Ви помогнем във всеки един момент!
https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/61v6s6f.png?fit=1200%2C675&ssl=1
Защо да избера Европейска Академия за Психология и Приложни Науки като доставчик на обучения?

Ние сме горди да обявим, че притежаваме сертификат  9001:2015, което гарантира високо качество на нашите обучения. Нашата организация е член на The CPD Group и International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE), което допълнително утвърждава стандартите ни за качество и професионализъм.

Избирайки нашите обучения, ще получите висококачествено обучение, съобразено с най-новите тенденции и изисквания в различни професионални области. Нашата удобна и достъпна онлайн платформа ви позволява да учите във всеки момент, който ви удовлетворява, без ограничения по място и време. Разчитайте на нас за развитието на вашите професионални умения и успех във вашата област.

Кои са предимствата на онлайн обучението?

Предимствата на онлайн обучението са много и разнообразни. Едно от основните предимства е свободата да учите в удобен за вас момент, без да бъдете ограничени от определено място и време. Можете да изберете темпа на обучение, който ви подхожда най-добре, позволявайки ви да се фокусирате върху материала и да го усвоявате в собствен ритъм.

Освен това, онлайн обучението предоставя възможност за интерактивно общуване с други участници и използване на различни образователни инструменти, като видео уроци, интерактивни упражнения и дискусионни форуми. Тези инструменти ви помагат да се ангажирате по-ефективно с материала и да го усвоявате по-лесно и бързо.

Защитени ли са моите лични данни?

Защитата на вашите лични данни е от изключително значение за нас. Ние прилагаме сигурни системи и процеси за съхранение и обработка на вашите лични данни и спазваме всички приложими законови изисквания за защита на личните данни. Всички лични данни, които събираме от вас, се използват единствено за целите на обучението и не се предоставят на трети страни. Можете да бъдете уверени в поверителността и защитата на вашите лични данни.

 

Каква е продължителността на курса на обучение?

В нашия учебен център ценим гъвкавостта и индивидуалния подход към обучението. Поради тази причина предлагаме различни варианти за продължителност на курсовете, давайки ви свободата да изберете най-подходящия за вас период. Можете да се запишете в програма с продължителност от 1, 2, 3, 6 или 12 месеца, като всеки курс предоставя пълен достъп до същия висококачествен учебен материал. Това означава, че независимо от избраната продължителност, ще получите пълноценно и обогатяващо образование. Нашата цел е да осигурим максимална гъвкавост, така че вие да може да започнете своето обучение в удобно за вас време и темпо.

Педагогическите програми са с 2-месечен период на достъп до образователните ресурси.

Как да заплатя избрания курс?

Изберете желания курс и период на продължителност, след което използвайте удобния метод за плащане, който най-много ви удовлетворява – дебитна/кредитна карта, EasyPay, банков превод, или отложено плащане NewPay. Онлайн заплащането ви дава възможност да започнете курса веднага и да се фокусирате изцяло върху вашето обучение.

Може ли да се издаде фактура на юридическо лице?

За всички наредени плащания към Европейска Академия за Психология и Приложни Науки издаваме фактура! При покупката на програма на обучение, ви молим да предоставите данните на вашата фирма, включително името и Булстат, за да можем да издадем фактурата. Ако имате конкретни изисквания или въпроси относно фактурирането, не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Правите ли отстъпки за по-голям брой участници?

Да, предлагаме отстъпки за групови регистрации в нашите курсове и програми на обучение. За повече информация относно наличните отстъпки и условия регистрация, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

 

Вече имам профил в платформата за обучение, а сега?

За да влезете в платформата, можете да посетите адреса http://education-academy.eu/. Освен това, има и алтернативен начин за достъп чрез нашия уебсайт https://academy-bg.com/ в секцията ‘Вход за курсисти’. Обучението е организирано в модули и тематични уроци, а също така предоставяме и допълнителен модул с незадължителна информация и литература за четене.

Къде се обучавам?

Обучението се провежда на нашата специализирана онлайн образователна платформа, която е разработена и адаптирана специално за Академията. Иновативният сайт предоставя възможността да учите от всяко място и по всяко време. В програмата на обучение ще намерите  учебни материали, видео уроци (според съдържанието на курса) занимателни тестове и допълнителна литература,  там е всичко необходимо, за да развивате вашите умения и знания.

Кога мога да стартирам своето обучение?

Можете да стартирате обучението си веднага след две ключови стъпки: успешното извършване на плащането за избрания от вас курс и създаването на вашия акаунт. Вашият достъп до образователната платформа се активира моментално след като получим потвърждение за плащането. Обикновено, това се случва в рамките на един работен ден.

Веднага щом вашето плащане бъде потвърдено и акаунтът ви създаден, ще получите достъп до платформата и всички налични ресурси за избрания курс, което ви позволява да започнете обучението си без никакво забавяне.

Ако имате конкретни изисквания относно началото на обучението, не се колебайте да се свържете с нашия екип за клиентска поддръжка. Те са на разположение да ви предоставят необходимата помощ и да се уверят, че вашето обучение започва гладко и в съответствие с предпочитанията ви.

Как да си направя регистрация в платформата за обучение?

За да започнете процеса на регистрация и да получите достъп до нашата образователна платформа, първата стъпка е извършването на плащане за избрания от вас обучителен курс. Веднага след като плащането бъде успешно извършено и потвърдено от наша страна, ние от нашия екип ще създадем за вас акаунт в системата за дистанционно обучение.

Ще получите имейл от нас, който ще съдържа всички необходими инструкции, информация за вашия акаунт и данни за достъп до платформата. Този имейл ще ви упътва как стъпка по стъпка да започнете своето обучение.

Ако по някаква причина срещнете трудности при регистрационния процес или ако не получите имейл с данните за достъп в очакваното време, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип за клиентска поддръжка. Те са на разположение да ви помогнат с всякакви въпроси или проблеми, които може да имате, за да гарантират, че вашето преживяване при нас е безпроблемно и приятно.

Какво включва курса на обучение?

Съдържанието на обучителния курс може да варира в зависимост от и темите, които се разглеждат в рамките на програмата. Обикновено курсът включва вградени теми/ лекции за четене към модула, допълнителна литература, кратки тестове и практически упражнения, насочени към придобиване на конкретни знания и умения в определена област.

Всички наши курсове се разработват от опитни инструктори, които използват съвременни образователни методи и материали, за да гарантират високо качество на обучението. За конкретни въпроси относно съдържанието на обучителния курс, моля, свържете се с нашия екип за клиентска поддръжка, който ще ви предостави допълнителна информация.

Задължително ли е да използвам компютър/лаптоп?

За да вземете участие в нашите онлайн обучителни курсове, ви е необходим компютър или лаптоп с интернет връзка, тъй като изискваме използването на онлайн образователна платформа. Въпреки това, нашите материали могат да бъдат достъпни и чрез мобилни устройства, като например смартфони или таблети.

Забелязах бъг/грешка в своят курс на обучение или системата, какво да направя?

Ако забележите грешка във вашия обучителен курс или в платформата за обучение моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, като изпратите имейл на info@academy-bg.com или support@academy-bg.com. Нашият екип ще проучи проблема и ще предложи най-доброто решение за неговото отстраняване.

Изпита присъствен ли е!

Изпитът е напълно онлайн и можете да го изпълните дистанционно. Той включва 10 до 15 затворени въпроса, в зависимост от програмата на обучението, и предоставя 3 опита, като за всеки опит имате на разположение 60-70 минути. Тестът се отключва автоматично след успешно преминаване на всички задължителни уроци. За успешното завършване на курса са необходими 70 или повече точки от изпита.

Присъствието на учебни занятия е задължително само за курсовете в ЦПО към Академията БГ, които предоставят право на професионална квалификация или сертификат от нея

Има ли вариант в който да не се налага да правя финалният тест?

Има вариант, при който не е необходимо да се изпълни финалният тест. Вместо това, можете да завършите с курсов проект, ако този курс предоставя такава опция. За повече информация и уточнения, моля, свържете се с нашия екип на info@academy-bg.com.

Ще получа ли сертификат?

След успешното завършване на курса ще имате възможност да генерирате електронен сертификат и свързано с него удостоверение. Те ще бъдат налични незабавно след завършване на финалния тест и можете да ги изтеглите, отпечатате или споделите електронно. Този сертификат ще ви предостави допълнителна акредитация и ще ви помогне да подобрите професионалните си възможности.

Ако не премина успешно теста, ще получа ли сертификат?

Предоставяме ви три опита за успешно преминаване на теста. Ако не успеете с първите два опита, можете да прегледате учебния материал отново, за да засилите своите знания, преди да започнете с последния опит.

Имаме за цел не само да ви предоставим сертификат, но и качествено образование, можете да бъдете уверени, че ви осигуряваме достатъчно време и възможности за придобиване на необходимите знания.

Признати ли са получените документи за завършен курс?

Документите, които предоставяме за успешно завършено обучение, се признават и се издават в съответствие със законовите изисквания. Сертификатите са генерирани от нашата система и съдържат необходимата информация за курса, датата на завършване и номер на документа. Важно е да отбележим, че имаме международна акредитация от The CPD Group и International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE), която подчертава високите стандарти на обучението, предлагано от нашата академия.

Освен в електронен вариант мога ли да получа и такива на хартиен носител?

Ако желаете, можете да получите хартиен вариант на сертификат и уверение към него за успешно завършен курс. За издаването им се заплаща такса от 12.99 лева, куриерската услуга е за Ваша сметка. Можете да заплатите онлайн или с наложен платеж (Еконт и Спиди).

С коя куриерска фирма работите?

Документите могат да бъдат изпратени чрез куриерски фирми,  Еконт или Спиди, за ваше удобство и сигурност при доставката.

Може ли да копирам и използвам лекционния материал?

Можете свободно да използвате предоставения от нас лекционен материал за целите на вашето обучение и личностно развитие. Важно е да знаете, че материалите ни са част от вградени уроци, които са достъпни за преглед в рамките на платформата. Въпреки това, ако желаете да си запазите част от информацията за лична употреба, например като копирате откъси в документ Word за удобство, това е напълно приемливо.
Имайте предвид, че материалите не са предназначени за изтегляне като отделни файлове (освен файловете от допълнителния модул).

Важно е обаче да отбележим, че споделянето или преотстъпването на учебния материал на трети лица е забранено. Европейска Академия за Психология и Приложни Науки е регистрирана като търговска марка в Патентното ведомство на Република България с Рег. № 168615, и това означава, че материалите, предоставени от нас, са за ваша лична употреба и не могат да бъдат разпространявани или споделяни без нашето разрешение.

Спазвайте нашите правила за използване на материалите и се наслаждавайте на вашето обучение с Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

Имам друг въпрос?

С удоволствие сме на ваше разположение за всички допълнителни въпроси, които може да имате. Можете да се свържете с нас на info@academy-bg.com или на телефон 0885 30 00 35. Всеки момент сме тук, за да ви помогнем!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Контакти
офиси Варна и София, България
+359 885 3000 35
info@academy-bg.com
Понеделник-Петък: 09 - 18 Събота: 10 - 15 часа
Trustpilot
Бюлетин
Абонирайте се и получавайте вдъхновяващи образователни предложения!  Европейска Академия за Психология и Приложни Наукие регистрирана като Търговска марка ®. Всички права запазени!

  Всички права запазени © 2020 Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Сайтът е собственост на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки ЕООД. Всички материали на този сайт, включително текст, графики, лога, аудио и видео файлове, са защитени от авторски права и могат да бъдат използвани само с писменото съгласие на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Европейска Академия за Психология и Приложни Науки®  е регистрирана като търговска марка.

  Представяме ви най-новият курс на обучение!

  'Лечение и приложение на цветните есенции на д-р Бах - ПЪРВО НИВО'

  Най-новият курс
  1
  error: Content is protected !!