https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2024/05/White-and-Brown-Modern-Online-Course-Instagram-Post.png?fit=945%2C945&ssl=1

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

European Academy of Psychology and Applied Science е водещ доставчик и онлайн платформа за обучение в България, предлагаща най-актуалните и практически курсове, създадени от експерти в различни области. Нашата мисия е да ви помогнем да развиете уменията си, да разширите знанията си и да ускорите кариерния си растеж.

Присъединете се към хилядите доволни курсисти на European Academy of Psychology and Applied Science. Възползвайте се от специалните ни оферти и започнете своето обучение още днес!
ЗАТОВА ВИ ПРЕДЛАГАМЕ
Курсове, които са актуални и съобразени с пазарните нужди.
Преподаватели с богат опит и доказани успехи в своите области.
Интерактивно и лесно за усвояване съдържание, което ще Ви даде доверие в собствените си способности.
Сертификат и уверение за завършване на курс, който ще засили Вашата кариера и CV.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Лоялно и честно
отношение

Професионализъм

Прозрачност
и устойчивост

Иновативност и
сътрудничество

Позитивно
мислене

Отговорност

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Европейска Академия за Психология и Приложни Науки

Учете със своя собствен ритъм, навсякъде и по всяко време!

Дистанционното обучение ви позволява да използвате модерни мултимедийни технологии и да се възползвате от предимствата на интернет. Това улеснява достъпа до образователни ресурси и услуги, и насърчава комуникацията и сътрудничеството на разстояние. Многосетивните изживявания, предоставени от електронното обучение, улесняват разбирането и запаметяването на информацията.

Присъединете се към Европейската Академия за Психология и Приложни Науки и се възползвайте от:

- Гъвкаво обучение: Учете когато и където е удобно за вас, като съчетавате обучението с личния и професионалния си живот.
- Интерактивни ресурси: Богата библиотека от лекции, интерактивни упражнения и допълнителни материали, които подпомагат ефективното учене.
- Подкрепа и менторство: Получавате постоянна подкрепа от екипа и лекторите, готови да отговорят на вашите въпроси.
- Комуникация и сътрудничество: Възможност за свързване и сътрудничество с други курсисти чрез онлайн форуми и групови чатове.

Започнете своето обучение още днес и се присъединете към хилядите доволни курсисти на Европейската Академия за Психология и Приложни Науки!
https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/training-course-banner.png?fit=895%2C1020&ssl=1
https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/03/casual-life-3d-girl-and-boy-sitting-with-laptop-e1680192446155.png?fit=600%2C696&ssl=1
Одобрени програми за обучение на педагогически специалисти
Открийте нашите уникални програми за обучение, предназначени за работещите в сферата на предучилищното и училищното образование. Тези програми са официално регистрирани в Информационния регистър на МОН под УИН 9728.


Стандарти и Цели на Обучението:
Програмите ни са разработени в съответствие с Наредба №15, приета на 22 юли 2019 г., целящи повишаване на качеството и компетентностите на педагогическите кадри в няколко ключови аспекта - педагогически умения, комуникация, организация и управление.
Защо точно Академията? За разлика от многото центрове за обучение на пазара, предлагащи курсове с набор от картинки и информация състояща се от две изречения, ние наблягаме на академичното, в които курсове е поднесен качествен учебен материал, гаранция, че ще си тръгнете със знания и умения.


Предимства на Академията:
Вие получавате достъп до висококачествено академично съдържание, което се отличава ясно от стандартните образователни курсове на пазара, благодарение на дълбочината и практическата насоченост на материалите.


Ключови Елементи на Обучението:
- Разработка на подкрепяща образователна среда;
- Внедряване на иновационни методики и технологии в образователния процес;
- Интеграция на съвременни ИКТ ресурси в учебните планове;
- Специализирани модули за повишаване на квалификацията в различни учебни дисциплини.

Обученията се провеждат чрез нашата адаптирана платформа Education Academy, осигуряваща гъвкавост и достъпност за всички курсисти.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
LGJH
admin-ajax (1)
023
1587485412
1253520
iso2015-1024x395-1
mylearningspace-moodle-premium-partner-logo-horizontal
Контакти
офиси Варна и София, България
+359 885 3000 35
info@academy-bg.com
Понеделник-Петък: 09 - 18 Събота: 10 - 15 часа
Trustpilot
Бюлетин
Абонирайте се и получавайте вдъхновяващи образователни предложения!  Европейска Академия за Психология и Приложни Наукие регистрирана като Търговска марка ®. Всички права запазени!

  Всички права запазени © 2020 Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Сайтът е собственост на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки ЕООД. Всички материали на този сайт, включително текст, графики, лога, аудио и видео файлове, са защитени от авторски права и могат да бъдат използвани само с писменото съгласие на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Европейска Академия за Психология и Приложни Науки®  е регистрирана като търговска марка.

  Представяме ви най-новият курс на обучение!

  'Лечение и приложение на цветните есенции на д-р Бах - ПЪРВО НИВО'

  Най-новият курс
  1
  error: Content is protected !!