ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ

с помощта на АКАДЕМИЯТА

Имате възможност да намерите и кандидатствате за отворени позиции, чрез които да започнете професионална реализация в сфера, която харесвате. Може да разгледате свободните предложения на нашите партньори.

Изкарайте курс в Академията

Разгледайте предложенията на нашите партньори

Кандидатствайте за желаната позиция

  1. Изберете курс в академията и го запишете
  2. Разгледайте офертите на нашите партньори и изберете насока за Вашата професионална кариера
  3. Кандидатствайте с придобитите умения с помощта на Академията
НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

TELUS International Bulgaria

С екип от над 3800 души в София и Пловдив, TELUS International Bulgaria е най-големият работодател в Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България и компания, която предоставя страхотни кариерни възможности за хора, владеещи чужди езици на високо ниво. Ние се занимаваме с обслужване на клиенти на над 50 езика в глобален мащаб, като наши партньори са големи международни компании в сфери като гейминг, финанси, социални медии, здравеопазване, хотелиерство и туризъм, финтех и други.

Разполагат с едни от най-модерните офис пространства в страната и предлагат над 40 допълнителни придобивки за своите служители. Една малка част от тях са фитнес в офиса с 360° гледка към София, корпоративен психолог, MultiSport карта, карта за градски транспорт, допълнително здравно осигуряване, социални инициативи и много, много други.

SIMENS България

Имаме няколко водещи бизнес направления, за които търсим технически експерти и инженери.

Във Варна имаме инженерен център, който е нещо като изнесен офис на Сименс в Австрия. Колегите работят по автоматизация и дигитализация на производството на клиенти от автомобилното производство. Там имаме нужда от IT кадри със C++ и C#.

Останалата част от екипа са инженери автоматизация (по-конкретно PLC инженери).Освен бизнеси, имаме и съпорт бизнес функции като: Order management, Accounting, Buyers. За тези позиции търсим хора, които владеят съответния език, имат добра компютърна грамотност, опит със SAP е предимство.

HRS Agency

Стартирайки бизнеса си през 2012 година, бяхме подготвени за дългоочакван скок в HR индустрията – а именно реализирането на България като един от главните центрове за развитие на специалисти към разнообразни сектори в Европа. Вярваме, че най-голямото предизвикателство е съчетаването на талантливи хора със забележителни бизнес проекти. Днес се гордеем с активна история, в която сме подпомогнали множество организации и сме разширили екипите на установени компании в цялата страна. 

Колеж „Света Ариадна“

Възползвайте се от нашата програма за сътрудничество с Колеж „Света Ариадна“, ако желаете да продължите своето професионално образование в областта на туризма, маркетинг, информатика и моден дизайн, или икономика и мениджмънт придобивайки колежанска диплома с право на упражняване професията след втората година. Желаете бакалавърска степен, може да получите и нея след още 2 години в записване на специалност в един от партньорските университетите на колежа.

Получавате 100% признаване на преминалия към нас курс на обучение и съответните предмети след издаване на приложение към сертификата ви от наша страна.

ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ ИЗКАРАЛ КУРС?

Онлайн уроци

Качество

Сертификат