"Благодарение на "Академията" разбрах, че човек може да прави всичко" - Интервю с арт курсистката Грациела Генадиева Тодорова

Днес Ви представяме една дама, която се справя със замах с ежедневните препятствия, които живота поднася пред нея. Тя е успешен курсист на “Академията”, но също така изключителен художник. Това, което не ни споделя в интервюто е, че нейното хоби е да рисува портрети на хора и модели.

Ако проявявате интерес, може да се свържете директно с нея на адрес gratsi13@abv.bg

В следващите редове, може да прочетете какво сподели тя от своя опит в Академията.

Представи се пред нас.

Име: Грациела Генадиева Тодорова
Образование: Средно
Професия: специалист “земеделие”/художник
Фирма на заетост: “Агросмарт БГ ЕООД”

Как започна историята ти с Академията?

Научих за “Академията” благодарение на реклама в интернет пространството. Впечатли ме отношението на служителите и тяхната колегиалност в екип. Избрах академията, защото има разнообразие от различни курсове, които служат в перспектива относно придобиване на знания и развитие. Материалите са добре подбрани, като извличат много и интересни факти.

Кое е най-важното, което цялостната програма остави в теб като впечатление?

Най-значимо беше за мен това, че всички се отзоваваха, когато имах нужда от помощ. Екипът на “Академията” са изключителни професионалисти. Съпричастни са и човек лесно свиква с това. Обогатяваш се, изгражда нови приятелства и вървиш успешно към нови начинания.

Какви са впечатленията ти от курса на обучение?

Материалите бяха достатъчно и обстойни. В интернет информацията е сходна, но много по-малко и недостатъчна от това, което ни предоставяха. Навлязох в материята благодарение на това, че те съобразно са подготвили, както текстов така и видео материал. Това ми помогна много при запомнянето в различни аспекти.

Какво се промени за теб, след като започна обучението си при нас?

Благодарение на “Академията” разбрах, че човек може да прави всичко. Може да опита да бъде част от различни курсове и така да открие силната си страна. Дори да не попаднете на точният курс за Вас винаги може да изберете друг, защото трупате знания в различни области и не знаете кога могат да Ви бъдат от полза. За мен хората, които стоят зад “Академията” са истински и лоялни хора. Те биха Ви насочили и помогнали във всяко едно отношение касаещо Вашето развитие и възгледи занапред.

Какъв съвет би отправил към бъдещите курсисти на Академията?

Моят съвет към бъдещите курсисти на “Академията” е да следват мечтите си, да открият себе си и силната си страна избирайки курсове, които отговарят на техните предпочитания и да се стремят към успеха!

Може да разгледате една малка част от нейната работа.