ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Пълен списък на програмите може да откриете тук https://academy-bg.com/kursove-distanczionno-obuchenie/

Ниска такса и гаранция за цена

Гъвкави курсове

Курсове за всички

Признат сертификат

Съдействие при желание за намиране на работа, сътрудничим си с големи фирми в страната, може да прочетете в секция ЗА НАС

Съдействие и подкрепа по време на обучението

Учите там, където живеете

  • Учите там, където живеете.
  • Планирате времето на своето обучение – кога да учите и да го съобразите с другите си занимания – работа и почивка.
  • Спестявате време и пари от пътуване до училището като избягвате задръстванията на големия град.
  • Можете да учите дори и от чужбина.
  • Очаква ви бърза реализация на трудовия пазар.
  • Българите, живеещи в чужбина и чужденците, живеещи у нас, могат да повишат своята компетентност и знания
  • Вие можете да организирате сами своето време – да спестите време, пари и разходки до библиотеки, защото ние имаме всичко, от което се нуждаете и можете да го ползвате напълно безплатно по всяко време на денонощието.

„Академията БГ“ ЕООД полага нужната грижа за защита на вашите лични данни и спазва стриктно правилата регламентирани в Закона за защита на личните данни.

Вие сами избирате продължителността, която може да варира от 1 до 6 месеца, учебният материал е един и същ, независимо периода на достъп до платформата за обучение.

Да, предлагаме различни отстъпки, според избрания курс. Свържете се с нас за да ви предложим цена, на която не може да устоите.

При заявяване на повече участници в обучението са предвидени допълнителни отстъпки. Необходимо е само да се свържете с нас и да попитате.

Ние спазваме закона в страната, затова заплащането на курса става след като сме Ви издали Фактура за тази услуга. Когато получите фактурата може да заплатите сумата в банковата сметка на Академията БГ ЕООД, която може да видите в издадения от нас документ. Можете да попълните платежно нареждане или вносна бележка както физически, в клон на банка, така и чрез електронно банкиране. Плащания чрез банков превод могат да бъдат извършвани от клон на всяка банка или пощенска служба. Сумата може да се заплати в лева (BGN).

Разбира се, необходимо е само да ни предоставите данните на вашият работодател и ние ще изготвим фактурата.

Освен издадената от нас фактура, ще получите още:

Адекватно обучение на високо ниво на вашите служители, което е много добра фирмена инвестиция.

Ако сте фирма, която желае да открие кадри, можем да разработим специализирано обучение и изпит, чрез който да откриете подходящите служители, като: може да посочите изисквания курсистите завършили курсът да имат нивото и нужната подготовка необходими за дейността на Вашата компания. Също така е възможно да проведете интервю или дори цял изпит след края на обучителната програма.

Просто се свържете с нас на имейл info@academy-bg.com, използвайте контактната форма в сайта, онлайн чат или направете телефонно обаждане.

Разбира се, на линия сме във Viber, Skype, Line, Telegram, Whatsapp и facebook Messenger.

Ние ви предоставяме достъп до интегрирана платформа за електронно обучение използвана по целия свят и водеща в класациите.

Тъй като обучението е онлайн, без график и учител, може да започнете веднага.

Ние ще направим това вместо вас, след което ще Ви бъде изпратен и информационен имейл за успешна работа в системата.

Вариантите са два:

Директно от нашият сайт използвайки ВХОД ЗА КУРСИСТЕ  или следвайки тази връзка https://education-academy.eu/

Ние ви предоставяме курс интегриран в платформа за обучение, който е разделен на модули. Към всеки модул има уроци, учебни материали, които може да си запазите, видео материали,  допълнителна литература и тестове.  Контролният тест за проверка на знанията е достъпен онлайн. Не е необходимо да сваляте, разпечатвате или изпращане нещо по имейл.

Не, с тях ще Ви бъде много по удобно, но също така може да използвате своя телефон или таблет.

За да може да съдействаме максимално бързо и точно, моля да ни изпратите имейл на info@academy-bg.com с информация за проблема.

Не, от началото на обучението до самия край Вие се обучавате онлайн независимо мястото на което се намирате. Теста е изцяло онлайн с 10 затворени въпроси, възможност за 3 опита.

Разбира се, погрижили сме се за удобството на нашите курсисти. Ако по някаква причина не желаете да направите теста или не сте се справили, така както бихте желали, може да направите курсов проект. Информацията за него е достъпна в курса, а целта е да работите самостоятелно и логически.

Разбира се, ние ще Ви издадем сертификат и удостоверение към него, с който доказвате придобитите знания по време на обучението. Изискването е да сте преминали успешно обучението и изпита с минимум 60% успеваемост.

За да получите сертификат за преминатото от Вас обучение, е необходимо да се запознаване с учебния материал и успешен опит за преминаване на теста за проверка на знанията, с резултат не по малко от 60%. Ако не се справите с 3 предоставени опита, моля да се свържете с нас за съдействие. Ние държим завършвайки при нас курс на обучение, наистина да го приключите със знания и умения, за да бъдете конкурентни на пазара на труда.

Да. Издаваните сертификати и удостоверения за преминато обучение са легитимни документи. Обученията отговарят на изискванията на съответния нормативен документ за начин на провеждане, съдържание и лица, които водят обучението. В издаваното удостоверение се отбелязва основанието за провеждане, обучаващите лица и програмата на обучението.

Да, това е възможно. Моля да се свържете с нас на info@academy-bg.com и да ни предоставите точен адрес за кореспонденция и телефон за връзка с вас.

Приложението към сертификат Европас е документ с информация, която помага на работодателите и образователните институции да разберат вашата професионална квалификация. В приложението към сертификат Европас се описват: вашите умения и резултат от обучението, както и подробности за него. Когато кандидатствате за работа или курсове в чужбина, може да е трудно да обясните какво сте научили по време на вашето обучение. В подобни случаи приложението към сертификат Европас може да ви помогне.

Разбира се, че можем да Ви подготвим и този сертификат с подпис и печат от наша страна. Това което трябва Вие да направите е просто да се свържете с нас за да доуточним детайлите по него.

Работим с всички куриерски служби в страната, така че може да заявите вашите предпочитания.

Ако по някаква причина не сте доволни от избрания курс  и не са изтекли 7 календарни дни след покупката, то се свържете с нас, за да Ви предложим компенсационен вариант или да възстановим сумата. Моля да имате предвид, че курсовете представят много ценна и приложима информация, която има своята стойност. Курсовете са детайлно тествани с участието на потребители с различно ниво на уменията.

Можете да ползвате предварително подготвен формуляр. След попълване от Ваша страна, изпратете ни го на електронната ни поща: info@academy-bg.com

Вашата обратна връзка е важна за нас, за да можем да подобряваме качеството на нашите обучения. Формулярът можете да свалите тук:
Формуляр за обратна връзка

За всички останали услуги, които предоставяме  може да прочетете на следния линк: https://academy-bg.com/uslugi/

Възможностите за връзка с нас са много, моля изберете си един от споменатите по горе и с радост ще Ви съдействаме.

Ако имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.