"Емоции имаше всякакви, като те бяха само положителни" - среща с Елза Илиева

Днешната среща е с упорита жена, която пребори страха и негативните емоции, за да покаже, че всичко може да бъде преодоляно с правилната нагласа. Ето какво сподели пред нас в своето интервю Елза Илиева.

Представи се пред нас.

Елза Илиева, висше образование, учител, детска градина в град Майнц/Германия

Как започна историята ти с Академията?

Разглеждайки курсове попаднах на вашата уеб страница. Останах изненадана с разнообразието на курсове и ниската цена за тях. След получен отговор на зададените от мен въпроси вече не се колебаех на кого да се доверя.

Кое е най-важното, което цялостната програма остави в теб като впечатление?

Емоции имаше всякакви, като те бяха само положителни. Имаше цялостна подкрепа от екипа на Академията, за което им благодаря. Тепърва навлизах в психологията като наука и целият този процес бе изключително приятен.

Какви са впечатленията ти от курса на обучение?

Курсът е страхотно конструиран, грабна ме на момента. Получих всякаква информация и знания, които ми бяха необходими, че и отгоре. Интересно поднесен, по-много лесен начин. В тестовете нямаше изненади, всичко бе извадено от учебният материал. Хареса ми и допълнителният модул, който е изключително интересен и полезен. А проекта с който са се захванали за съдействие, откриването на нова работа показва, че в страната ни все още има будни българи.

Какво се промени за теб, след като започна обучението си при нас?

Темата е дълга, и няма да ангажирам никой с дълги разкази. Смело твърдя, че след обучението мога да се нарека психолог. Познавам детската психика, кой от и от какво има нужда в дадения момент, общувам много по-лесно с моите колеги и родители на децата. Преборих се с много страхове и негативни емоции. Сега е момента да благодаря на екипа за този курс на обучение, благодарение на който успях да се доразвия в своята кариера, защото мястото на което работя оцени моите знания и придобити умения, не говоря само във финансов аспект.

Какъв съвет би отправил към бъдещите курсисти на Академията?

Не се замисляйте, срещу ниска такса получавате ЗНАНИЯ, които ще използвате във всеки един етап на живота си. А на Академията ще пожелая здраве, успехи и никога да не свалят усмивката от лицето си, дори и да попадат на недоброжелатели понякога.