УСПЕШНИ ИСТОРИИ

https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/88c23727-a367-45b5-91a5-1c41d20cdc8e.png?fit=256%2C222&ssl=1
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/261746390_2418974294904743_8436702571367733732_n.jpg?fit=2014%2C2015&ssl=1

Клинична психология и Психология на здраветоГрациела Тодорова

"Благодарение на "Академията" разбрах, че човек може да прави всичко" - Интервю с арт курсистката Грациела Генадиева Тодорова
Представяме ви Грациела Тодорова

Днес Ви представяме една дама, която се справя със замах с ежедневните препятствия, които живота поднася пред нея. Тя е успешен курсист на “Академията”, но също така изключителен художник. Това, което не ни споделя в интервюто е, че нейното хоби е да рисува портрети на хора и модели.

Ако проявявате интерес, може да се свържете директно с нея на адрес gratsi13@abv.bg

В следващите редове, може да прочетете какво сподели тя от своя опит в Академията.

Име: Грациела Генадиева Тодорова
Образование: Средно
Професия: специалист “земеделие”/художник

Как започна историята ти с Академията?

Научих за “Академията” благодарение на реклама в интернет пространството. Впечатли ме отношението на служителите и тяхната колегиалност в екип. Избрах академията, защото има разнообразие от различни курсове, които служат в перспектива относно придобиване на знания и развитие. Материалите са добре подбрани, като извличат много и интересни факти.

Кое е най-важното, което цялостната програма остави в теб като впечатление?

Най-значимо беше за мен това, че всички се отзоваваха, когато имах нужда от помощ. Екипът на “Академията” са изключителни професионалисти. Съпричастни са и човек лесно свиква с това. Обогатяваш се, изгражда нови приятелства и вървиш успешно към нови начинания.

Какви са впечатленията ти от програмите, които предлага Академията?

Материалите са достатъчно и обстойни. В интернет информацията има, но много по-малко и недостатъчна от това, което предоставяте вие. Навлизаш в материята благодарение на това, че  съобразно сте се подготвили, както текстово, така и с видео материал и допълнителна литература. Това ми помогна много при запомнянето в различни аспекти.

Какво се промени за теб, след като започна обучението си при нас?

Благодарение на “Академията” разбрах, че човек може да прави всичко. Може да опита да бъде част от различни курсове и така да открие силната си страна. Дори да не попаднете на точният курс за Вас винаги може да изберете друг, защото трупате знания в различни области и не знаете кога могат да Ви бъдат от полза. За мен хората, които стоят зад “Академията” са истински и лоялни хора. Те биха Ви насочили и помогнали във всяко едно отношение касаещо Вашето развитие и възгледи занапред.

Какъв съвет ще отправиш към бъдещите курсисти на Академията?

Моят съвет към бъдещите курсисти на “Академията” е да следват мечтите си, да открият себе си и силната си страна избирайки курсове, които отговарят на техните предпочитания и да се стремят към успеха!

Може да разгледате една малка част от нейната работа.
0-02-05-2b4b16ed33162c676652b9aa23e8ce84ab3e78cd34c138a2b6d112df1b77c0e9_40eba6dd63497b3c-1
0-02-05-1600bef5eedad5d7012275a37d258fa3e4f61b75be8732041e347b90a28206de_ccf14a19e2a6e356-1
viber_izobrazhenie_2022-01-20_15-37-28-362

Финансов мениджмънт, Project Management и Управление на човешките ресурисПенка Димитрова

"Благодарение на програмата им за кариерно развитие, в момента заемам ръководна позиция." - интервю с Пенка Димитрова
Представяме ви Пенка Димитрова

Пенка Димитрова е изключително амбициозна и доказва, че всичко е възможно, стига да имаш смелостта да направиш първата крачка. Ето какво сподели за Академията в своето интервю.

Име: Пенка Димитрова
Образование: Висше – Икономист
Професия: Управител

Как започна историята ти с Академията?

Историята започна търсейки курсове с които да се преквалифицирам, открих ги в Академията. Не се замислих, и записах няколко на куп и не съжалявам.

Кое е най-важното, което цялостната програма остави в теб като впечатление?

Усвоих нови знания и умения, станах по-сигурна и амбицирана.

Какви са впечатленията ти от програмите, които предлага Академията?

И в 3-те курса на обучение, открих важните неща за моята професия. Научих се как да управлявам и мотивирам екип, как да работя със счетоводни и финансови документи, как да разпределям времето си, как да се грижа за менталното си здраве има още много как…

Какво се промени за теб, след като започна обучението си при нас?

Промени се всичко, като казвам всичко, наистина е така. Бях на мнение, че хората на моята възраст вече нямат шанс за развитие, както в личен, така и професионален план. Да, но съм грешала. Тези млади свежарки от Академията доказах, че греша. Освен знанията, уменията и сертификатите, получих и подкрепа за професионално развитие. Благодарение на програмата им за кариерно развитие, в момента заемам ръководна позиция.

Какъв съвет ще отправиш към бъдещите курсисти на Академията?

Няма да ги убеждавам в нищо, всеки сам си преценя, но бих казала, че тук освен знания, ще намерят добродушно отношение и съдействие за всичко, което ги вълнува и интересува.

https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/39610965_490834534712771_1113631298401861632_n.jpg?fit=920%2C920&ssl=1
https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/148707892_3700495246654733_7258275868249380334_n.jpg?fit=1080%2C1080&ssl=1

Счетоводно отчитане и контрол на проектиСилвия Евтимова

"Два дни след завършването ми аз вече получих предложение за интервю, което мина успешно и вече заемам нова длъжност." - историята на Силвия Евтимова
Представяме ви Силвия Евтимова

Силвия Евтимова e един от нашите успешни курсисти, които доказват, че учението продължава цял живот, а успехът е крайният резултат. Силвия отдели малко от свободното си време за да споделя своя път през Академията. Повече в следващото интервю.

Име: Силвия Евтимова
Образование: Средно
Професия: Счетоводител

Как започна историята ти с Академията?

Като всички останали, Ви открих през интернет търсачка, за което съм благодарна. Търсих курс по счетоводство и открих идеалният за моите нужди.

Кое е най-важното, което цялостната програма остави в теб като впечатление?

Този курс ми предостави знания, които бях сигурна, че никога няма да мога да придобия само с един курс, та коя съм аз, повечето учат в Университет за да станат счетоводители, но ето аз успях и съм живото доказателство. Курсът започна с най-важната тематика свързана със счетоводството, и стъпка по стъпка се качих по стълбичката. Имаше достатъчно учебен материал, и също така допълнителен модул, който на мен лично много ми помогна.

Какви са впечатленията ти от програмите, които предлага Академията?

Впечатленията ми от програмите са много положителни. Впечатли ме качеството им и професионализма на екипа. Дистанционните програми са структурирани добре и предоставят полезна информация за участниците. Възможностите за интерактивно обучение и възможностите за задаване на въпроси и получаване на обратна връзка от лекторите е голям плюс.

Какво се промени за теб, след като започна обучението си при нас?

Освен новите знания, които придобих по време на обучението, имах и пълното съдействие и подкрепа на екипа от Академията. Благодаря им за търпението. Помогна ми това, че те имат програма, с която помагат за намирането на нова и перспективна работа. Два дни след завършването ми аз вече получих предложение за интервю, което мина успешно и вече заемам нова длъжност.

Какъв съвет ще отправиш към бъдещите курсисти на Академията?

Не се замисляйте, срещу ниска такса получавате ЗНАНИЯ, които ще използвате във всеки един етап на живота си. А на Академията ще пожелая здраве, успехи и никога да не свалят усмивката от лицето си, дори и да попадат на недоброжелатели понякога. Единственият обучителен център в страната, който освен достъпните цени, съдейства за намирането на работа, без да иска нещо в замяна, правят го с голямо желание и мотивацията им за подкрепа е безгранична. Благодаря Ви за всичко, сигурна съм, че бъдещите курсисти ще открият това, което търсят.
ОБИЧАМ ВИ!

Училищна психология и Медицинска психологияЕлза Илиева

"Емоции имаше всякакви, като те бяха само положителни" - среща с Елза Илиева
Представяме ви Елза Илиева

Днешната среща е с упорита жена, която пребори страха и негативните емоции, за да покаже, че всичко може да бъде преодоляно с правилната нагласа. Ето какво сподели пред нас в своето интервю Елза Илиева.

Име: Елза Илиева
Образование: Средно
Професия: Учител в детска градина в град Майнц/Германия

Как започна историята ти с Академията?

Разглеждайки курсове попаднах на вашата уеб страница. Останах изненадана с разнообразието на курсове и ниската цена за тях. След получен отговор на зададените от мен въпроси вече не се колебаех на кого да се доверя.

Кое е най-важното, което цялостната програма остави в теб като впечатление?

Емоции имаше всякакви, като те бяха само положителни. Имаше цялостна подкрепа от екипа на Академията, за което им благодаря. Тепърва навлизах в психологията като наука и целият този процес бе изключително приятен.

Курсът е страхотно конструиран, грабна ме на момента. Получих всякаква информация и знания, които ми бяха необходими, че и отгоре. Интересно поднесен, по-много лесен начин. В тестовете нямаше изненади, всичко бе извадено от учебният материал. Хареса ми и допълнителният модул, който е изключително интересен и полезен. А проекта с който са се захванали за съдействие, откриването на нова работа показва, че в страната ни все още има будни българи.

Какви са впечатленията ти от програмите, които предлага Академията?

Освен полезните знания, които се придобиват през курсовете, аз се запознах и с много интересни хора. Беше ми интересно да чуя мненията в форума и опита на другите и да споделяме идеи и истории. Считам, че това обогати моя опит и ме накара да мисля извън кутията. Като цяло, съм много доволна от курсовете на обучение на Академията и ги препоръчвам на всеки, който търси да развие своите умения и да срещне интересни хора.

Какво се промени за теб, след като започна обучението си при нас?

Темата е дълга, и няма да ангажирам никой с дълги разкази. Смело твърдя, че след обучението мога да се нарека психолог. Познавам детската психика, кой от и от какво има нужда в дадения момент, общувам много по-лесно с моите колеги и родители на децата. Преборих се с много страхове и негативни емоции.

Какъв съвет ще отправиш към бъдещите курсисти на Академията?

Не се замисляйте, срещу ниска такса получавате ЗНАНИЯ, които ще използвате във всеки един етап на живота си. А на Академията ще пожелая здраве, успехи и никога да не свалят усмивката от лицето си, дори и да попадат на недоброжелатели понякога.

https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/83904895_2687600504642904_157937406446665728_n.jpg?fit=979%2C984&ssl=1
https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/10900004_892157864139657_324108065623833321_o.jpg?fit=1216%2C1216&ssl=1

Маркетинг и Социални мрежиВасил Бахчеванси

"Завършването на курс в Академията беше невероятно изживяване за мен. Преподавателите бяха много квалифицирани и отзивчиви, а учебните материали бяха подробни и полезни. " - историята на Васил Бахчевански
Представяме ви Васил Бахчевански

Васил Бахчевански е курсист в Академия БГ, който завършва няколко програми по маркетинг и социални мрежи по уеб дизайн и разработка. След успешно завършване, Васил започва да работи в Италия за много големи международни клиенти. Повече в следващото интервю.

Име: Васил Бахчевански
Образование: Висше – Строителство
Професия: Уеб дизайнер

Как започна историята ти с Академията?

Аз се запознах с Академията чрез един от техните курсове по маркетинг. Търсех начин да подобря уменията си в тази област и реших да се запиша.

Кое е най-важното, което цялостната програма остави в теб като впечатление?

За мен най-важното нещо, което цялостната програма на Академията остави в мен,  беше усещането, че имам възможността да постигна каквото и да било, ако работя усилено за това. По време на обучението наблегнаха много върху креативното мислене, развиването на навиците за решаване на проблеми и постигане на цели.

Аз лично бях много доволен от курса на обучение по маркетинг в Академията. Той беше много добре структуриран и организиран, като ми предостави полезни знания и умения за създаване на маркетингови стратегии, управление на маркетингови кампании и анализ на маркетинговите данни. Видно създателите на курсовете бяха много компетентни в своята област, а платформата за обучение много приятна и стимулираща. Бих препоръчал курсовете в които се обучавах на всеки, който търси практически и приложни знания в областта на маркетинга.

Какви са впечатленията ти от програмите, които предлага Академията?
За мен програмите на Академията бяха много полезни и информативни. Получих достъп до много ценни знания и умения, които мога да приложа в професионалната си дейност. Всички лектори и треньори бяха професионалисти с много опит в областта, което направи обучението ми много качествено. Оценявам и възможността да участвам в интерактивни упражнения и задачи, които помогнаха за усвояването на материала по-лесно и бързо.
Какво се промени за теб, след като започна обучението си при нас?

Обучението ми даде възможност да развия своите познания и умения в областта на маркетинга. Придобих нови знания и научих да прилагам различни маркетингови стратегии и инструменти в практически сценарии. Това ми помогна да се развия професионално и да постигна по-високи резултати в работата си, като същевременно се чувствам по-уверен в своите умения и знания.

Какъв съвет ще отправиш към бъдещите курсисти на Академията?

Моят съвет към бъдещите курсисти на Академията е да бъдат отворени за нови знания и опит. Да се ангажират с курса и да го възприемат като възможност за лично развитие и усъвършенстване. Да бъдат настойчиви в изучаването на материала и да ползват възможностите, които Академията предоставя за практическо приложение на знанията. Накрая, да използват мрежата от контакти, която могат да създадат през курса, за да продължат да се развиват в своята област.

Special Education NeedsKaterina Jan

""Thank you, dear people, the Special Education Needs course made me happy!"" - среща с Katerina Jan от Полша
Представяме ви Katerina Jan

Днешната среща е с Катерина, курсист на Академията  завършила успешно програмата Special Education Needs на английски език. Тя споделя своите впечатления от курса и как това ѝ помогна да се развие професионално. Катерина също така дава съвети на бъдещите курсисти и ги насърчава да се включат в образователния процес на Академията. Ето какво сподели пред нас в своето интервю Katerina Jan.

Име: Katerina Jan
Образование: Висше – Педагогика
Професия: Психолог и учител в Катовице, Полша

Как започна историята ти с Академията?

Започнах да търся обучение в областта на специалните образователни потребности на английски език за да мога да работя с деца с увреждания, както го изисква и професията мин.  Намерих Академията и се регистрирах за курса по Special Education Needs. Това беше началото на моето обучение и моята връзка с Академията.

Кое е най-важното, което цялостната програма остави в теб като впечатление?

Най-важното, което програмата по Special Education Needs остави в мен, е осъзнаването на важността на инклузивното образование и на усилията, които трябва да се положат за да се гарантира, че всеки ученик има достъп до образование и подкрепа, независимо от техните специални образователни нужди.

Тя също така сподели, че програмата й помогна да разбере по-добре специалните образователни нужди на децата и как да ги подкрепя като учител.

Какви са впечатленията ти от програмите, които предлага Академията?

Определено съм впечатлена от програмите, които предлагате. Те са много добре структурирани и се фокусират върху практическите умения, които са ми необходими за моята професионална кариера.  В крайна сметка, участието ми в програмата на Академията беше много ценно и ми помогна да се развия като професионалист.

Какво се промени за теб, след като започна обучението си при нас?

Мога да кажа, че се почувствах по-уверена и подготвена да работя в областта на специалното образование. Получих много ценни знания и практически умения, които мога да приложа в работата си с деца със специални образователни потребности. Обучението ми даде възможност да разширя познанията си и да науча нови техники за работа с тези специални дечица. Освен това, получих и мотивация да продължа да се развивам в тази област и да използвам получените знания за постигане на по-добри резултати.

Какъв съвет ще отправиш към бъдещите курсисти на Академията?

Моят съвет към бъдещите курсисти на Академията е да се ангажират напълно с обучението си и да се насладят на възможността да учат и да се развиват. Академията предлага много ценни ресурси, учители и материали, които могат да помогнат на всеки да постигне успех. Не се страхувайте да задавате въпроси, да търсите помощ и да се ангажирате с обучението. Само така можете да извлечете максимална полза от програмата и да се развивате като професионалисти.

https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/18056882_777004559122998_3256767259758875060_n.jpg?fit=453%2C445&ssl=1
https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/7a18769e-84a9-4f17-9161-f3c72035b6e3.png?fit=512%2C384&ssl=1

БЛОКЧЕН, ИНОВАЦИИ И ТРАНСФОРМАЦИЯБожидар

Отлична комуникация. Бърза реакция при регистрирането на профил.
Все още съм в началото на курса, но до тук всичко е ок. Има много полезна и интересна информация.
https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/9f9e71f6-b6c7-492c-ba19-6c65a387b3e9.png?fit=512%2C384&ssl=1

ФИНАНСОВ МЕНИДЖМЪНТПетър

Подробна и интересна информация, съдържа всичко нужно плюс интересни факти и примери.
https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/53dd34f7-b8d0-465c-9804-db0aab97fd86.png?fit=256%2C224&ssl=1

КЛИНИЧНА ПСИХОЛОГИЯДафинка

Много добра организация, полезна информация и любезно обслужване! Препоръчвам!

https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/43b4fb1c-3f27-4ac7-b935-ba19124ffacf.png?fit=512%2C384&ssl=1

ПРИЛОЖНА БИЗНЕС ПСИХОЛОГИЯАлександър

Много добро и интересно представяне на информацията по зададените теми!! Създадена отлична виртуална “стая за обучение”! Благодаря сърдечно!
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/961b48c5-04b8-4bb6-a1c2-7f946fce1ed7.png?fit=512%2C384&ssl=1

УЕБ МАРКЕТИНГ НА ВЗАИМОВРЪЗКИТЕНиколай

Благодаря на Академията за предоставената възможност. Интересно и разбираемо представяне на темите! Ще се възползвам отново при интересни предложения.
https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/cdeaed2c-b306-46c7-a509-b9deb0ea7e07.png?fit=512%2C384&ssl=1

УЧИЛИЩНА ПСИХОЛОГИЯДесислава

Професионализъм и много високо ниво на самия курс като информация, литература, подготовка на материалите и уроците.  Лесна и интересна за работа платформа.
https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/e082c1a7-5ff4-47e0-a8ab-f563df371d2a.png?fit=256%2C229&ssl=1

КРИМИНАЛИСТИКААтанас

Благодаря за страхотният курс! Научих много интересни и полезни неща по много по -лесен и забавен начин! С удоволствие отново бих ви се възползвал от вашите курсове!

https://i0.wp.com/academy-bg.com/wp-content/uploads/2023/04/ddc40d09-64ed-4899-a45f-36a6a99a6817.png?fit=512%2C384&ssl=1

УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИКамелия

Добре структуриран учебен материал. Поднесен увлекателно и разбираемо. Много коректни и отзивчиви.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Контакти
офиси Варна и София, България
+359 885 3000 35
info@academy-bg.com
Понеделник-Петък: 09 - 18 Събота: 10 - 15 часа
Trustpilot
Бюлетин
Абонирайте се и получавайте вдъхновяващи образователни предложения!  Европейска Академия за Психология и Приложни Наукие регистрирана като Търговска марка ®. Всички права запазени!

  Всички права запазени © 2020 Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Сайтът е собственост на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки ЕООД. Всички материали на този сайт, включително текст, графики, лога, аудио и видео файлове, са защитени от авторски права и могат да бъдат използвани само с писменото съгласие на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Европейска Академия за Психология и Приложни Науки®  е регистрирана като търговска марка.

  Представяме ви най-новият курс на обучение!

  'Лечение и приложение на цветните есенции на д-р Бах - ПЪРВО НИВО'

  Най-новият курс
  1
  error: Content is protected !!