Академия БГ е установила сътрудничество с The Work Sage, една от водещите платформи за кариерно развитие и консултиране. Целта на това партньорство е да обогати обучителния процес и да предостави на нашите курсисти достъп до ключови ресурси, необходими за успешна кариера. The Work Sage предлага обширен набор от услуги за кариерно развитие, включително подготовка на...

Академия БГ е установила сътрудничество с The Work Sage, една от водещите платформи за кариерно развитие и консултиране. Целта на това партньорство е да обогати обучителния процес и да предостави на нашите курсисти достъп до ключови ресурси, необходими за успешна кариера.

The Work Sage предлага обширен набор от услуги за кариерно развитие, включително подготовка на автобиография, подготовка за интервю, кариерно наставничество, оптимизация на профил в LinkedIn, стратегии за мрежови връзки, преглед на мотивационни писма и други. Тези услуги ще помогнат за ускоряване на професионален прогрес.

Свързвайки се с професионалисти и кариерни треньори чрез The Work Sage, курсистите на Академия БГ ще получат важни преимущества и ресурси, които да подкрепят тяхната кариерна траектория. Това партньорство ще допринесе за разширяването на хоризонтите на нашите курсисти и ще им помогне да се реализират успешно на пазара на труда.

Leave a Reply

Контакти
офиси Варна и София, България
+359 885 3000 35
info@academy-bg.com
Понеделник-Петък: 09 - 18 Събота: 10 - 15 часа
Trustpilot
Бюлетин
Абонирайте се и получавайте вдъхновяващи образователни предложения!  Европейска Академия за Психология и Приложни Наукие регистрирана като Търговска марка ®. Всички права запазени!

  Всички права запазени © 2020 Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Сайтът е собственост на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки ЕООД. Всички материали на този сайт, включително текст, графики, лога, аудио и видео файлове, са защитени от авторски права и могат да бъдат използвани само с писменото съгласие на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Европейска Академия за Психология и Приложни Науки®  е регистрирана като търговска марка.

  Представяме ви най-новият курс на обучение!

  'Лечение и приложение на цветните есенции на д-р Бах - ПЪРВО НИВО'

  Най-новият курс
  1
  error: Content is protected !!