Създадохме нова и стимулираща възможност! Представяме обновения курс по АРТ ТЕРАПИЯ от АКАДЕМИЯТА БГ! С вълнение обявяваме, че нашият курс по Арт Терапия получи освежаващ ъпгрейд с богато съдържание и иновативни методи В модулите на курса ще намерите обширна информация за: Основите на Арт Терапията Програми и Техники в Арт Терапията Арт Терапия и Специфични...

Създадохме нова и стимулираща възможност! ????✨
???? Представяме обновения курс по АРТ ТЕРАПИЯ от АКАДЕМИЯТА БГ! ????️
С вълнение обявяваме, че нашият курс по Арт Терапия получи освежаващ ъпгрейд с богато съдържание и иновативни методи????
????????
???? В модулите на курса ще намерите обширна информация за????:
Основите на Арт Терапията
Програми и Техники в Арт Терапията
Арт Терапия и Специфични Групи
Практически Умения и Ресурси в Арт Терапия
Прилагане на Арт Терапия в Практиката????
✔️ Дистанционният курс е достъпен от 25 септември! ????️
???? ✨ Новият курс по Арт Терапия предоставя обширни знания и практически умения, които ще Ви помогнат да използвате изкуството като средство за подобряване на психичното и емоционалното състояние.
Ето какво можете да очаквате:
???? Визуални изкуства: Разгледайте историята и развитието на рисуването, живопис и скулптурата, научете различни техники и материали и как да ги приложите в терапевтичен контекст.
???? Музикотерапия: Изследвайте силата на музиката и научете как да я използвате за подобряване на емоционалната стабилност.
???? Драматерапия: Влезете в роля и се научете да изразявате и разбирате емоции чрез драматични методи и игри.
???? Танц и Движение: Освободете се чрез танца и се научете как движението може да подобри Вашето физическо и психично здраве.
???? Фототерапия: Използвайте фотографиите за улавяне на емоциите и трансформирайте тяхната сила в инструмент за личностно развитие.
????️ Пясъчна Терапия: Изследвайте съкровищата на пясъка, разберете как хората могат да изразяват техните истории и чувства чрез създаването на пясъчни сцени.
???? Готови ли сте да започнете своето пътуване към нови психотерапевтични хоризонти? ???? ????
Споделете тази информация с приятели и колеги, които може да се интересуват. Запишете се сега и променете начина, по който виждате и използвате изкуството! ????

Leave a Reply

Контакти
офиси Варна и София, България
+359 885 3000 35
info@academy-bg.com
Понеделник-Петък: 09 - 18 Събота: 10 - 15 часа
Trustpilot
Бюлетин
Абонирайте се и получавайте вдъхновяващи образователни предложения!  Европейска Академия за Психология и Приложни Наукие регистрирана като Търговска марка ®. Всички права запазени!

  Всички права запазени © 2020 Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Сайтът е собственост на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки ЕООД. Всички материали на този сайт, включително текст, графики, лога, аудио и видео файлове, са защитени от авторски права и могат да бъдат използвани само с писменото съгласие на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Европейска Академия за Психология и Приложни Науки®  е регистрирана като търговска марка.

  Представяме ви най-новият курс на обучение!

  'Лечение и приложение на цветните есенции на д-р Бах - ПЪРВО НИВО'

  Най-новият курс
  1
  error: Content is protected !!