С гордост обявяваме, че от днес нашата академия е пълноправен член на the Association of Healthcare Trainers (AoHT), една от най-престижните асоциации в Обединеното кралство! Това е значим момент за EAAS, който подчертава нашия ангажимент към високите стандарти на обучение и развитие в областта на здравеопазването. Благодарение на това членство, нашите курсисти и преподаватели ще...

С гордост обявяваме, че от днес нашата академия е
пълноправен член на the Association of Healthcare Trainers (AoHT), една от най-престижните асоциации в Обединеното кралство!
Това е значим момент за EAAS, който подчертава нашия ангажимент към високите стандарти на обучение и развитие в областта на здравеопазването. Благодарение на това членство, нашите курсисти и преподаватели ще имат достъп до още повече ресурси, мрежи и възможности за развитие.
Нашата мисия винаги е била да предоставяме образование от най-високо ниво и да подпомагаме професионалното развитие на нашите курсисти. Това членство в AoHT е още една стъпка напред по пътя към изпълнение на тази мисия.
Благодарим на всички наши курсисти, лектори и партньори за тяхната непрекъсната подкрепа и вяра в нас. Ние сме въодушевени да продължим да растем и да постигаме нови висоти заедно!

Leave a Reply

Контакти
офиси Варна и София, България
+359 885 3000 35
info@academy-bg.com
Понеделник-Петък: 09 - 18 Събота: 10 - 15 часа
Trustpilot
Бюлетин
Абонирайте се и получавайте вдъхновяващи образователни предложения!  Европейска Академия за Психология и Приложни Наукие регистрирана като Търговска марка ®. Всички права запазени!

  Всички права запазени © 2020 Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Сайтът е собственост на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки ЕООД. Всички материали на този сайт, включително текст, графики, лога, аудио и видео файлове, са защитени от авторски права и могат да бъдат използвани само с писменото съгласие на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Европейска Академия за Психология и Приложни Науки®  е регистрирана като търговска марка.

  Представяме ви най-новият курс на обучение!

  'Лечение и приложение на цветните есенции на д-р Бах - ПЪРВО НИВО'

  Най-новият курс
  1
  error: Content is protected !!