Гордо споделяме новината, че Академията БГ е удостоена с международната акредитация от The CPD Group!  Това не е просто признание – това е ключът към глобалните арени на образованието.  CPD (Continuing Professional Development) означава непрекъснато професионално развитие. Това е методика и процес, който помага на хората да усъвършенстват своите професионални умения и знания. Чрез CPD човек...

Гордо споделяме новината, че Академията БГ е удостоена с международната акредитация от The CPD Group! ???? Това не е просто признание – това е ключът към глобалните арени на образованието. ????

????CPD (Continuing Professional Development) означава непрекъснато професионално развитие. Това е методика и процес, който помага на хората да усъвършенстват своите професионални умения и знания. Чрез CPD човек става актуален в своята професия!

Много организации, професионални асоциации и регулаторни органи изискват от своите членове или служители да участват в CPD дейности, за да поддържат своята лицензия или акредитация.

Акредитацията от The CPD Group, подчертава качеството и релевантността на предлаганите образователни програми и курсове. Това гарантира, че те са разработени според определени стандарти и са подходящи за професионално развитие.

????Вече не сте само курсисти, Вие сте част от елитната образователна общност, която преодолява граници и поставя нови стандарти. ????????

Leave a Reply

Контакти
офиси Варна и София, България
+359 885 3000 35
info@academy-bg.com
Понеделник-Петък: 09 - 18 Събота: 10 - 15 часа
Trustpilot
Бюлетин
Абонирайте се и получавайте вдъхновяващи образователни предложения!  Европейска Академия за Психология и Приложни Наукие регистрирана като Търговска марка ®. Всички права запазени!

  Всички права запазени © 2020 Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Сайтът е собственост на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки ЕООД. Всички материали на този сайт, включително текст, графики, лога, аудио и видео файлове, са защитени от авторски права и могат да бъдат използвани само с писменото съгласие на Европейска Академия за Психология и Приложни Науки.

  Европейска Академия за Психология и Приложни Науки®  е регистрирана като търговска марка.

  Представяме ви най-новият курс на обучение!

  'Лечение и приложение на цветните есенции на д-р Бах - ПЪРВО НИВО'

  Най-новият курс
  1
  error: Content is protected !!